Вы здесь

Корона для студентки

Корона для студентки

У Вінниці 12 студенток з п’яти університетів змагалися за перемогу в регіональному конкурсі «СтудМіс Вінниця – 2019». Фінал відбувся за підтримки громадської організації «Кращий художник/The best artist, меценатів та представників соціально відповідального бізнесу міста. Боротьба за право одягнути корону і представляти Вінницю на всеукраїнському рівні була красивою і водночас інтелектуально вишуканою.

Дівчата продемонстрували свою чарівність, грацію та жіночність у кількох дефіле. Перший вихід був в етностилі, конкурсанти продефілювали в ексклюзивні сукні від засновниці ТМ «RUTA» Людмили Бушинської. Потім представили розкішний верхній одяг від Дому хутряних і шкіряних виробів «Princess», а на завершення вийшли у вечірніх сукнях від дизайнера Світлани Теренчук. Виходу в купальниках принципово не було. Адже, як пояснила головний організатор конкурсу «СтудМіс Україна» Богдана Плотниця, це передусім конкурс, де оцінюються внутрішня краса, а вже потім зовнішні параметри.

«Усі дівчата достойні перемоги, – переконана Богдана. – Кожна з них має захоплення, вони займаються спортом, деякі дівчата знають кілька мов, хтось займається наукою, дехто веде активну громадську роботу у стилі еко. І це прекрасно, що до фіналу потрапили сильні конкурентки. Про свої переваги вони розповідали у своїх відео візитівках. Вміння швидко орієнтуватися представили в інтелектуальному конкурсі, а красу і чарівність – під час дефіле. Тепер слово за журі».

До речі, суддівські крісла зайняли шановані та відомі люди не лише у Вінниці, але й Україні та світі. Очолив склад журі директор кінокомпанії «Студія «Золоте Руно», генеральний продюсер кінокомпанії «KoropFilm», генеральний продюсер компанії «Альфа Продакшн студіос» (Ліван), проректор Українського Інституту міжнародної освіти UIIE, організатор-засновник Фестивалю українського кіно в Лівані Дмитро Овечкін; Народний художник України, засновник проекту «Кращий художник/The best artist» Володимир Козюк; голова Наглядової Ради «Українського Інституту Міжнародної Освіти» Дань Лююй; власник ювелірного дому «Кімберлі» Ігор Ільчишин; власник дому шкіри та хутра «Прінцес» Осман Генч; Народний артист України Станіслав Городинський та організатор конкурсу СтудМіс України Олександр Санченко. Жіноче «лобі» представляли: «СтудМіс України 2018» Богдана Плотиця; «Міс Вінниця 2019», координатор проекту «Кращий художник/The best artist» Марина Сотник; «Міс медичного університету 2017» Анна Мельниченко; дизайнер Інна Лоік; дизайнер бренду «Рута» Людмила Бушинська; власниця ресторану «Арталь» Вікторія Новарчук; дизайнер одягу, власниця рекорду України «Модний подіум через усе місто» Світлана Теренчук; депутат Вінницької обласної ради, президент Благодійного фонду Людмила Станіславенко; «Місіс Ураїна 2014», власниця модельної школи «Грейс» Катерина Прянникова.

Розважали глядачів своїми виступами народна артистка України Ірини Швець, народний артист України Станіслав Городинський та фіналістка проекту «Голос країни» ILCHY. Ведучими події стали шоу-мен, актор, гуморист Олександр Теренчук та телеведуча, «Місіс Вінниця Інтернешнал 2018», «Місіс Медіа Інтернешнал 2018», «Місіс Східна Європа 2018» Інесса Побережна.

За результатами конкурсу найбільше внутрішньої краси і харизми члени журі помітили у студентки медуніверситету Вікторії Звонецької. Дівчина родом з Хмельницького, до Вінниці приїхала, щоб здобути фах стоматолога. Саме їй пощастило вибороти корону «СтудМіс Вінниця – 2019», а з нею і право представляти Вінницю на загальноукраїнському рівні. Титул першої «Віце-СтудМіс Вінниці 2019» виборола Анастасія Пронько, а другої – «Віце-СтудМіс Вінниці 2019» Анна Бровченко, яка, до речі, отримала подорож на кінофестиваль до Китаю від «Українського Інституту Міжнародної Освіти».

Але жодна з учасниць не залишилася без призів від спонсорів та номінації: «Міс Kimberli» стала Анна Кульматицька, «Міс Регіна» – Вікторія Звонецька, «Міс Princess» – Оксана Коломієць, «Міс креатив» – Олександра Шамрай, Міс фотогенічність» – Аліна Фененко, «Міс РІА» – Наталія Гарбуз, «Міс харизматичність» Анастасія Свиридюк, «Міс натхнення» Анастасія Паньків Анастасія. «Міс спорт» – Катерина Тимощук, «Міс інтелект» – Анна Пахута, «Міс глядацькі симпатії» Анна Кульматицька, «Міс шарм» – Анна Бровченко.

Вітаємо дівчат і віримо в те, що «СтудМіс Вінниця – 2019» Вікторія Звонецька гідно представить Вінницю не лише на загальноукраїнському конкурсі, але й позмагається за титул на світовому рівні

Голосование: 
0
Ваша оценка: Нет
0
Голосов пока нет