You are here

Exhibition of Vladimir Slepchenko

Виставка Володимира Слєпченка

21 серпня у Вінниці Громадська організація «Кращий Художник / The Best Artist», Краєзнавчий та художній музеї за підтримки ТМ «Регіна» представили живописця, графіка, монументаліста, майстра психологічного портрету – Володимира Слєпченка.

Виставка Володимира Слєпченка

Виставку відкрили під спів Народного ансамблю танцю «Барвінок», керівником якого є неперевершений Петро Бойко.

Вмступ ансамблю Барвінок на відкритті виставки Слєпченко

Багато було добрих слів. Автора привітали начальник департаменту культури Максим Філанчук, депутат обласної ради Людмила Станіславенко, які доречи обоє є членами журі організації «Кращий Художник / The Best Artist». Також привітали представники обласного управління культури та директори музеїв.

Привітання майстра від представників громади

Володимир Слєпченко працює в мистецькому напрямі романтичного символізму, винайшов свою авторську техніку і унікальний власний стиль «артлайн» (мистецтво лінії). Учасник численних обласних, республіканських, закордонних і міжнародних виставок. Лауреат багатьох республіканських та міжнародних премій.

Виставка Володимира Слєпченка у Вінниці

З 1970 року відбулось більше 75 персональних виставок художника в Україні, Росії, Польщі, Франції, Німеччині, Канаді, Ізраїлі, Словаччині, Італії, Греції, Іспанії, Японії та інших країнах.

Володимир Слєпченко

Учасник групової виставки Українських художників «Осінній Салон-90» в Парижі (Франція, 1990), лауреат спеціального призу на Міжнародній виставці в Національному музеї КОБЕ (Японія, 2011) та Міжнародної Премії Ботічеллі за визначний вклад в розвиток світового мистецтва (Італія, 2019).

Картини Володимира Слєпченко

Майстер нагороджений всеукраїнською премією імені Івана Огієнка (2019) за створення соціально-патріотичного проекту «Обрані часом», Галерея портретів славетних українців.

Voting: 
0
Your rating: None
0
No votes yet