You are here

Han YuChen

Хан ЮйЧен - портрет митця

Народився у 1954 році в провінції Гу Лін.

Депутат десятого, одинадцятого та дванадцятого (Комітет Національного Народного Конгресу), видатний дослідник Академії мистецтв Китаю, почесний член Комітету живопису маслом Асоціації художників Китаю, Почесний професор Академії образотворчих мистецтв Рєпіна в Росії, Віце-голова Асоціації каліграфістів провінції Хебей, член Асоціації фотографів Китаю. Секретар комітету партії, старший економіст, видатний експерт адміністративного управління провінції

Нагороди та відзнаки

Картина маслом «Брати і сестри» була обрана на 12 «Виставку художників Китаю».
Картина «Харбін, ти рано» виграла золоту нагороду 12-ї Національної художньої виставки у Пекіні у 2014 році та золоту премію 12-ї художньої виставки провінції Хейлунцзян.
Картини «Варта», «Святе озеро Санчжу», «Брати і сестри» приймали участь в «Китайській програмі китайсько живопису маслом в Римі».
«Чжанцзяцзе туцзя» і «Річка Ніян» взяли участь у виставці живопису маслом «Моя земля, мій народ».
«Пастушка» завоювала золотий приз на «152-й французькій національній художній виставці».
«На шляху поклоніння» завоював бронзову медаль на 225-й виставці французьких художників.

Митець був запрошений взяти участь у виставці творів мистецтва «Бекон Чжу Хун» присвяченій 70-річчю заснування КНР. У 2019 він отримав вищу нагороду на12-му Міжнародному флорентійському Бієнале сучасного мистецтва – Премію «Лоренцо іль Магніфіко».

Визнання

Пан Хань Юйчен досяг значних висот в живописі маслом та інших видах мистецтва. Окремі виставки живопису були проведені в Національному музеї Китаю, Королівському музеї декоративного мистецтва в Парижі, Академії мистецтв ім. Рєпіна в Росії, Брюссельському мистецькому центрі в Бельгії, палаці Медічі у Флоренції та музеї Палацу Герцога в Генуї, Італія. Художник нагороджений найвищою нагородою КНР за роботу«1 Квітня».

Картини маслом були зібрані художніми установами та відомими людьми, такими як Національний музей Китаю, Національний музей мистецтва Китаю і колишній президент Франції Саркозі.

Хан Юйчен також бере участь в інших мистецтвах, таких як каліграфія, фотографія, поезія і т. д., які отримали широке визнання в масах.

Voting: 
0
Your rating: None
0
No votes yet