You are here

For responsible parenthood

Вечірня імпреза до Дня батька

Вечірня імпреза до Дня батька

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Указом Президента України №274/2019 «Про День батька», з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей, популяризації серед населення родинних цінностей «Мистецький центр «ТРІУМФ», ГО «Оберіг людства», Міжнародний Парламент Матерів, ГО «Кращий Художник | The Best Artist», ГС «Спілка жінок України» в рамках Міжнародного проєкту «ОБЕРІГ ЛЮДСТВА» проявили громадську ініціативу та створили відзнаку «ЗА ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО». Вона щорічно в день відзначення на офіційному рівні Дня батька буде вручатися в тим батькам, які виховали достойних дітей. Адже мати найпотрібніша нам в дитинстві, а в юності саме батько вчить дитину, як торувати дорогу у великий світ.

Відзнака покликана представити громадськості та вшанувати батьків, котрі внесли свій вклад у становлення та розвиток України, які можуть бути взірцем батьківської мудрості, прикладом збереження і примноження споконвічних родинних цінностей нашого народу.

Міжнародний Парламент Матерів – міжнародна громадська організація, метою якої є підтримка матерів та адвокація їх інтересів у всьому світі. Традиції, цінності організації надихають жінок, які захоплені тим, щоб спільно діяти і зробити світ кращим. Наше гасло «Кожна мати має свій голос і право бути почутою». Місія - сприяти побудові миру, розвитку міжкультурного діалогу через підтримку жінок-матерів, освітні, культурні та інформаційні заходи.

Мистецький центр «Оберіг людства» успішно працює на ринку івент-індустрії, проводить високохудожні, ексклюзивні мистецькі заходи.

«Кращий Художник | The Best Artist» ініціював і вже 5 років проводить пленери «Кращий художник/The best artist», які сприяють формуванню іміджу України як європейської країни, її популяризації в світі, розвитку культурного потенціалу.

ГС «Спілка жінок України» своїми головними завданнями вважає сприяння збереженню миру і злагоди у суспільстві, захист прав та інтересів жінок. Організація веде просвітницьку, соціальну, правову, інформаційну та культурологічну діяльність.

Нагородження відзнакою «За відповідальне батьківство» буде проведено за підтримки організацій: Винний Бутік 47™, СТ «Українська дирекція з питань організації концертно-гастрольної діяльності та фестивалів», мережа ресторанів і суші-барів «ЄВРАЗІЯ», ГО «Біла птаха».

За підтримки Міністерства соціальної політики.

Час проведення церемонії:

17 червня 2021
17:00 в Хлібні (консисторії) Софії Київської

В програмі:

- жива музика і цікаві гості;
- вручення дипломів та відзнаки «ЗА ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО» від організаторів та партнерів.

Контакти:

Забавська Тетяна Миколаївна
5969340@ukr.net
+380973522898

Voting: 
0
Your rating: None
0
No votes yet