You are here

Award "For the Development of Art"

Відзнака «За розвиток мистецтва»

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДЗНАКУ
«За розвиток мистецтва»

І. Загальні положення

1.1. Відзнаку Громадської Організації «Кращий художник» «За розвиток мистецтва» засновано для відзначення представників соціально відповідального бізнесу за підтримку та вагомий внесок у розбудову української і світової культури, за благодійну та громадську діяльність, за меценатство.

1.2. Відзнака є авторською роботою і має кілька номінацій:

  • «За розвиток мистецтва в Україні» ІІ ступеня,
    «За розвиток мистецтва в Україні» І ступеня.
  • «За розвиток світового мистецтва» ІІ ступеня,
    «За розвиток світового мистецтва» І ступеня.
  • «За спеціальний внесок у розвиток світового мистецтва» ІІ ступеня,
    «За спеціальний внесок у розвиток світового мистецтва» І ступеня.
  • «За вагомий внесок у розвиток світового мистецтва».

1.3. Спеціальна відзнака «За вагомий внесок у розвиток світового мистецтва» заснована з метою відзначення найдостойніших, кращих з кращих, які цілим комплексом достоїнств відповідають найвищим загальноприйнятим нормам людських чеснот та заслуговують найвищої суспільної поваги за свої справи на благо культури.

1.4. Відзнакою ГО «Кращий художник» «За розвиток мистецтва» нагороджуються як громадяни України, так і громадяни інших іноземних держав.

1.5. Нагородження відзнакою «За розвиток мистецтва» здійснюється за рішенням членів журі міжнародного мистецького конкурсу «Кращий художний».

1.6. Ніхто не має права позбавити нагородженого відзнаки ГО «Кращий художник» «За розвиток мистецтва», окрім правління організації.

ІІ. Порядок представлення до нагородження відзнакою
Громадської Організації «Кращий художник» «За розвиток мистецтва»

2.1. Нагородження відзнакою «За розвиток мистецтва» у категоріях проводиться за поданням творчих колективів, громадських об’єднань, ініціативних груп, авторитетних у світі мистецтва осіб, впливових політиків і громадських діячів.

2.2. Для подання на нагородження відзнакою «За розвиток мистецтва» громадяни повинні заповнити нагородний лист відповідного зразка з детальним описом його визначних заслуг у відродженні духовності, розвитку національної і світової культури. Зразок документа розміщений на сайті ГО «Кращий художник». Скачати

2.3. Також за можливості необхідно додати рекомендаційні листи (від держадміністрації, ділових партнерів, громадських організацій) завірені печаткою і підписом керівника організації, яка представляє чи підтримує претендента.

ІІІ. Порядок вручення відзнаки «За розвиток мистецтва»

3.1. Вручення відзнаки проводиться в обстановці урочистості і широкої гласності.

3.2. Відзнаку вручає голова ГО «Кращий художник», а в разі його відсутності – його заступник.

3.3. Нагородженому відзнакою вручається нагрудний знак, грамота та посвідчення про нагородження.

ІV. Порядок носіння відзнаки «За розвиток мистецтва»

4.1. Відзнаку ГО «Кращий художник» «За розвиток мистецтва» носять з лівого боку грудей на верхньому одязі нижче знаків державних та інших нагород у послідовності відповідно до їх положень.

V. Видача дублікатів атрибутів відзнаки «За розвиток мистецтва»

5.1. У разі втрати (зіпсування) відзнаки ГО «Кращий художник» «За розвиток мистецтва» зберігається статус нагородженого, а дублікати, як правило, не видаються, оскільки це авторська робота, розроблена спеціально для кожного номінанта відповідно до категорій.

Voting: 
0
Your rating: None
0
No votes yet